Skip to main content

Rólunk

Célunk

Alapvető küldetésünk a tökéletes marketing és kommunikáció kialakítása minden partnerünknél. Legyen szó egyéni vállalkozásról, kis- és középvállalatokról, vagy akár egy nagyobb cégről, a célunk minden esetben a versenyképesség növelése és a piaci pozíció megerősítése, valamint fejlesztése, a marketing eszközeivel. Segítünk a tökéletes kommunikáció felépítésében, hogy a potenciális vevőket és ügyfeleket minél szélesebb körben lehessen megszólítani.

Alapítás

A marketing területe és annak szerteágazó világa sokak számára ismeretlen, bonyolult és rengeteg időt emészt fel ahhoz, hogy megfelelően átlássák annak rendszerét, működését. Ráadásul az online világ domináns szerepkörének megjelenése óta, még inkább nagy a zűrzavar és még több a kérdés sokak fejében. A Klambart pontosan azért hoztuk létre, hogy útmutatást adjunk a marketing és kommunikáció területeinek komplex és sokrétű világában és segítsünk helytállni ebben az erős piaci versenyben mind az offline, mind pedig az online térben.

Szemünk előtt a jövő

Ma már a lehetőségek tárháza végtelen, főleg ha az online térben zajló kommunikáció adta lehetőségekre gondolunk. A reklám, a PR, a marketing, minden átrendeződik és folyamatosan változik. Nyomon kell követni az aktuális, gyorsan változó trendeket és ki kell használni a modern technika adta összes lehetőséget.

Partnereink