Skip to main content

Weboldal és webáruház készítés

A megfelelő színek, a kényelmes elrendezés, az alkalmazott vizuális eszközök és az aktuális trendek szerinti felépítés mind-mind meghatározó. Segítünk abban, hogy új vagy meglévő vállalkozásod weboldala a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

A weboldal készítés folyamata:

  • A vállalkozás meglévő weboldalának részletes vizsgálata és átbeszélése
  • Szükséges változtatások és felmerülő igények felmérése, valamint egyeztetése
  • Weboldal felépítése az átbeszélt igények szerint, mely minden eszközre – PC, laptop, mobil, tablet – optimalizálásra kerül
  • Egy újonnan induló vállalkozás esetén segítünk a nulláról felépíteni a reszponzív weboldalt és minden szükséges információt átadunk a tökéletes weboldal megálmodásához és megvalósításához.

Az első benyomás mindig fontos. Hamar eldől, hogy sikerül-e megnyernem a látogatót, vagy inkább gyorsan tovább kattint. A weboldal szerepkörét az online térben úgy kell elképzelni, mint a boltokban az eladót. Kulcsszerepe van az értékesítésben és a vásárlás folyamatának minden egyes pontjában. Mindemellett a weboldal bemutatja vállalkozásunkat, lehetőséget teremt a kapcsolatteremtésre, a szimpátia kialakítására és biztosítja, hogy kitűnjünk a versenytársaink közül.

Felkeltettük érdeklődésed?